Bud och transport

Vi på Nordic Flytt & Städ åtar oss alla typer av bud- och transporttjänster. Helt enligt dina önskemål. Du talar om för oss vad du vill ha transporterat, när det ska köras och vart du vill ha det kört. Du kan känna dig trygg med att vi tar hand om resten.

Vi har stort erfarenhet inom Distribution och Fjärr transporter av styckegods,paket, parti, läkemedel och hantering av farliga god.
Det enda som vi behöver veta från er vart det ska godset hämtas och vart ska godset levereras till och resten löser vi på ett säkert sätt

 

Expressleverans budbil

När ditt företag behöver skicka, paket eller gods i expressfart inom Sverige så kan vi lösa det samma dag.

 

Vad kostar det?

Pris varierar beroende på vikt, volym och distans. Prisoffert fås på telefon vid bokning.

 

 

Vi erbjuder:

  • Transport inom Sverige, EU och ESS-länderna
  • Leverans i hela Sverige inom 24 h
  • Säker transport av styckegods
  • Expresskörning dygnet runt, årets alla dagar
  • Pallkörning för företag

Vi hjälper till även med andra typer av transportlösningar, allt för att göra våra kunders vardag lite lättare. Att anlita oss är mer än bara enkelt och prisvärt, det är även en trygghet då vi alltid anpassar oss efter våra kunders behov. Så tveka inte att höra av dig och diskutera just ditt behov.

Vi kan bli ditt lokalombud

Vi är ett snabbt lokalombud inom Jönköping, Linköping, Stockholm och Göteborg.

Kontakta oss för pris och mer information!

 

Fasta transportrutter – vi tar hand om det

Har ditt företag fasta transportrutter, eller kommer att ha det, tveka inte att ta kontakt med oss. Vi hjälper till med en lönsam transportlösning för ditt företag.

Kontakta oss för pris och mer information!

Bud och transport med Yasmin AB

Ingen gods är för stort eller för litet

Vi har erfarenhet av både långa och korta transporter, både i Sverige och inom EU. Vi arbetar alla dagar i veckan och kan ställa upp med kort varsel.

 

Kylvaror

Rätt temperatur är viktigt under lagring och transport av exempelvis livsmedel som kräver viss temperatur under transporten. Vi kan hantera transporter med varor som kräver kyla. Vi ser till att varorna kommer fram när de ska och att de håller rätt temperatur.

v

Kontakta oss för att veta mer vad vi erbjuder eller boka transport på: