Snabb och flexibel flytthjälp

Ska du byta från ett boende till ett annat och behöver flytthjälp? Vi på Nordic Flytt & Städ hjälper dig med hela eller delar av flytten oavsett hur långt bort du ska flytta.

Vi erbjuder flytthjälp både till privatpersoner och företag. För dig som är privatperson gäller RUT-avdraget för våra tjänster. Vi håller samma priser, alla dagar i veckan. Vi har en hög kapacitet och kan snabbt vara på plats. Vi kan hjälpa dig alla dagar i veckan.

Vi är måna om att våra kunder är nöjda med vår flytthjälp och ser därför till att skräddarsy våra tjänster efter kundens önskemål.

 

Vi erbjuder flytthjälp med delar av flytten eller en helhetslösning.

Vi kan åta oss att ta hand om hela hela flytten från att packa i tåliga flyttkartonger till att enbart erbjuda bärhjälp och transport. Du väljer själv vilka flyttjänster du vill ha hjälp med och hur omfattande de ska vara.

 

Packhjälp för att göra flytten enklare

Låt oss hjälpa dig att packa vid flytten. Vi vet hur man emballerar och packar på ett säkert sätt.

 

Trygg och prisvärd flytthjälp

Att flytta kräver planering för att det ska fungera på ett bra och säkert sätt. Vi på Nordic Flytt & Städ har lång erfarenhet och vet vad som krävs för att flytta dina saker på ett säkert sätt utan att de förstörs i samband med transporten eller vid uppackning.
Vi sköter allt det praktiska åt dig på ett effektivt sätt – allt ifrån att ordna med flyttkartonger, packmaterial till att transportera till den nya adressen. Vi är ansvarsförsäkrade hos Trygg-Hansa. Det gör att du som kund kan känna dig extra trygg när du anlitar oss för flytthjälp.

Varför ska du välja oss?

 • Vi vet vad som krävs för att du ska bli nöjd
 • Alla våra medarbetare är utbildade inom flytt och städ
 • Vi har stor erfarenhet inom flyttning och städning
 • Våra förare har trafiktillstånd
 • Vi har ansvarsförsäkring hos Trygg-Hansa.
 • Vi hjälper dig oavsett om det är en mindre flytt eller ett helhetsuppdrag till annan ort
 • Vi har kollektiv avtal

Hur mycket kostar det att flytta?

Att räkna ut hur mycket det kostar att flytta beror bland annat på hur långt bort du ska flytta. Det påverkas också av vad du ska flytta. Vill du få en kostnadsfri offert från oss? Kontakta oss så kommer vi fram till en bra lösning som är rimlig och passar dig. Du kan välja mellan fast pris eller timpris.

Vi erbjuder flera typer av tjänster – Flytta inom Sverige, Flytta inom Europa, flytt av enstaka och tunga föremål eller flyttuppdrag där vi tar hand om helheten. Både till privatpersoner och till företag.

1 man + lastbil

395 kr/tim

Efter RUT

 • Ansvarsförsäkring
 • Trafiktillstånd

 

2 man + lastbil

595 kr/tim

Efter RUT

 • Ansvarsförsäkring
 • Trafiktillstånd

 

3 man + 2 lastbilar

895 kr/tim

Efter RUT

 • Ansvarsförsäkring
 • Trafiktillstånd
 • Du kan välja fler personal och flera bilar

 

Vad är viktigt att tänka på inför flytten?​

Sortera och rensa

Första steget är att sortera saker som du vill behålla och saker som du kan ge bort eller slängas. Bäst är förstås om de saker du själv inte behöver kan komma till användning av någon annan.

Sortera sedan kläder, böcker, glas osv för att försäkra dig om att det du flyttar är saker som du vill behålla. Gå igenom källaren, vinden och garaget. Packa i kartonger som är lätta att bära inte för tunga. Det är viktigt att anteckna innehållet i kartongerna. Då går det lättare och snabbare att packa upp sakerna i ditt nya hem. Genom att göra detta får du en bra bild vad som ska flyttas och hur mycket hjälp du kommer att behöva.

 

Har du ingen möjlighet att packa själv?

Om tiden inte finns att göra det själv eller om du av andra anledningar inte har möjlighet hjälper vi dig självklart med att packa dina saker. Vi kan även ta hand om det som ska lämnas in eller slängas på återvinningen.

 

Hur lång tid innan behöver jag boka flytten?

Ta kontakt med oss så snart du vet att du ska flytta så kan vi tillsammans planera din flytt och vad du behöver hjälp med. Då har vi också större möjlighet att genomföra uppdraget just det datum du bestämt dig för att flytten ska ske.

 

Flytt med kort varsel?

Har behovet att flytta uppstått plötsligt och med kort varsel? Vi kan säkert hjälpa dig ändå. Ta kontakt med oss så försöker vi lösa det på bästa sätt.

Hur fungerar RUT-avdraget?

Vi är proffs på tunga lyft!

Har du ett särskilt föremål som är tungt? Som exempelvis ett piano. Vi löser hela transporten från att bära ner föremålet nedför trappor, transportera det på ett säkert sätt och se till att det hamnar på sin nya plats.

 

Vi är flexibla

inget uppdrag är för litet eller för stort

Vi kan åta oss att även att flytta mindre saker som du själv inte har möjlighet att flytta på. Ta kontakt med oss så kommer vi överens om hur det ska gå till.

v

Kontakta oss för en offert

Du kan ringa oss på 070-340 08 80 eller maila info@nordicflytt-stad.se