Flyttfirma Aneby

En smidig flytt är möjlig med rätt hjälp

Som flyttfirma i Aneby finns vi här för att ta hand om alla dina flyttbehov och se till att din övergång till ditt nya hem går enkelt och bekymmersfritt.

Att flytta är en spännande men också krävande process som kräver noggrann planering och förberedelse. En smidig flytt kräver att du har rätt verktyg och resurser för att säkerställa att allt går enligt plan. Det är här en pålitlig flyttfirma kommer in i bilden. Gör som våra andra nöjda kunder, anlita Nordic Flytt & Städ, en professionell flyttfirma i Aneby som underlättar din flytt till en bra prisbild.

Kontakta oss för ett kostnadsfritt fast prisförslag!

 

v

Kontakta oss för en offert

Du kan ringa oss på 070-340 08 80 eller maila info@nordicflytt-stad.se

Varför ska du välja oss?

 • Vi vet vad som krävs för att du ska bli nöjd
 • Alla våra medarbetare är utbildade inom flytt och städ
 • Vi har stor erfarenhet inom flyttning och städning
 • Våra förare har trafiktillstånd
 • Vi har ansvarsförsäkring hos Trygg-Hansa.
 • Vi hjälper dig oavsett om det är en mindre flytt eller ett helhetsuppdrag till annan ort
 • Vi har kollektiv avtal

Flyttfirma Aneby Pris

Vi erbjuder både timpris och fast pris. Här nedan ser du timpriser som kan passa bra för dig som bara behöver viss flytthjälp. Vill du hellre ha en fast prisbild så kan du kontakta oss för en kostnadsfri offert.

1 man + lastbil

395 kr/tim

Efter RUT

 • Ansvarsförsäkring
 • Trafiktillstånd

 

2 man + lastbil

595 kr/tim

Efter RUT

 • Ansvarsförsäkring
 • Trafiktillstånd

 

3 man + 2 lastbilar

895 kr/tim

Efter RUT

 • Ansvarsförsäkring
 • Trafiktillstånd
 • Du kan välja fler personal och flera bilar

 

Några tilläggstjänster

Flyttstädning

Utöver vår expertis inom flytthjälp erbjuder vi även professionell flyttstädning i Aneby. Att överlåta flyttstädningen till experter sparar tid och energi och säkerställer att du lämnar ett positivt intryck efter dig. Beställer du både flytthjälp och flyttstädning så kan vi ge dig ett extra bra prisförslag!

Bortforsling av Skräp

Oavsett om det handlar om gamla möbler, elektronik eller byggavfall, tar vi hand om skräpet åt dig. Vår erfarna personal hanterar allt från sortering och transport till återvinning och återbruk. Vi strävar efter att minimera påverkan på miljön och arbetar med respekt för hållbarhet.

Pianoflytt

Att flytta ett piano kräver noggrannhet och erfarenhet för att undvika skador och problem. Vårt team av specialister är välutbildade i att hantera pianoflytt och använder sig av professionella lyftredskap, kuddar, filtar och skyddsåtgärder för att säkerställa en smidig och skadefri transport.

Med Nordic Flytt & Städ kan du luta dig tillbaka och vara trygg i vetskapen om att ditt piano kommer att transporteras på ett säkert och professionellt sätt. Kontakta oss för en gratis offert och låt oss ta hand om din pianoflytt på bästa möjliga sätt. Vi hjälper dig med din pianoflytt i Aneby med omnejd.

Hur fungerar RUT-avdraget?

Vi är proffs på tunga lyft!

Har du ett särskilt föremål som är tungt? Som exempelvis ett piano. Vi löser hela transporten från att bära ner föremålet nedför trappor, transportera det på ett säkert sätt och se till att det hamnar på sin nya plats.

 

Vi är flexibla

inget uppdrag är för litet eller för stort

Vi kan åta oss att även att flytta mindre saker som du själv inte har möjlighet att flytta på. Ta kontakt med oss så kommer vi överens om hur det ska gå till.

v

Kontakta oss för en offert

Du kan ringa oss på 070-340 08 80 eller maila info@nordicflytt-stad.se

Hur mycket kostar det att anlita en flyttfirma?

Kostnaden varierar beroende på faktorer som avstånd, volym av ägodelar och eventuella extra tjänster. En kostnadsfri bedömning kan ge dig en tydligare uppskattning.

Vad ska jag leta efter i en pålitlig flyttfirma?

Erfarenhet, goda recensioner, försäkringsskydd samt trafiktillstånd. En pålitlig firma kommer att erbjuda en skräddarsydd plan och hantera din flytt med noggrannhet.

Behöver jag packa själv?

Vi erbjuder även packhjälp som en extra tjänst för att underlätta hela processen.

Hur långt i förväg bör jag boka?

Det är bäst att boka så snart du har bekräftat datumet för din flytt. Populära perioder kan snabbt fyllas upp, så ju tidigare desto bättre.