Flyttfirma Eksjö

Smidig och Bekymmersfri Flytthjälp i Eksjö

Har du någonsin stått inför den överväldigande uppgiften att flytta? Att flytta kan vara en utmanande process som kräver planering, organisation och muskelkraft. Du behöver inte tackla detta på egen hand. Nordic Flytt & Städ är din pålitliga partner när det gäller flyttbehov i Eksjö. Vi förstår de unika utmaningarna med att flytta och är här för att göra hela processen så smidig och bekymmersfri som möjligt.

När det är dags att ta nästa steg i din flyttplanering, tveka inte att kontakta Nordic Flytt & Städ, din pålitliga flyttfirma i Eksjö. Vi är redo att ta hand om alla dina flyttbehov, från flytthjälp till pianoflytt och flyttstädning.

Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert och låt oss hjälpa dig att göra din flytt till eller från Eksjö en minnesvärd och smidig resa.

 

v

Kontakta oss för en offert

Du kan ringa oss på 070-340 08 80 eller maila info@nordicflytt-stad.se

TRAFIKTILLSTÅND

ANSVARSFÖRSÄKRING

MÅNGA NÖJDA KUNDER

Varför ska du välja oss?

 • Vi vet vad som krävs för att du ska bli nöjd
 • Alla våra medarbetare är utbildade inom flytt och städ
 • Vi har stor erfarenhet inom flyttning och städning
 • Våra förare har trafiktillstånd
 • Vi har ansvarsförsäkring hos Trygg-Hansa.
 • Vi hjälper dig oavsett om det är en mindre flytt eller ett helhetsuppdrag till annan ort
 • Vi har kollektiv avtal

Flyttfirma Eksjö Pris

Vi förstår vikten av att hålla flyttkostnaderna rimliga. Våra tjänster erbjuds till konkurrenskraftiga priser utan att kompromissa med kvaliteten. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder bästa valuta för pengarna. Med rutavdraget kan vi dessutom halvera arbetskostnaden för dig som privatperson.

Kontakta oss för ett gratis prisförslag.

1 man + lastbil

395 kr/tim

Efter RUT

 • Ansvarsförsäkring
 • Trafiktillstånd

 

2 man + lastbil

595 kr/tim

Efter RUT

 • Ansvarsförsäkring
 • Trafiktillstånd

 

3 man + 2 lastbilar

895 kr/tim

Efter RUT

 • Ansvarsförsäkring
 • Trafiktillstånd
 • Du kan välja fler personal och flera bilar

 

Försäkrade och med Trafiktillstånd

Att välja en flyttfirma som har trafiktillstånd och försäkring är av yttersta vikt. Som din pålitliga flyttfirma i Eksjö har vi både trafiktillstånd och försäkringar som skyddar ditt bohag under hela flyttprocessen. Din säkerhet och trygghet är vårt främsta mål.

Flyttstädning

Förutom vår expertis inom flytthjälp erbjuder vi också noggrann flyttstädning i Eksjö. En flyttstädning som utförs av våra professionella städare garanterar att din gamla bostad lämnas i toppskick. Vi lämnar inga ytor obesatta och ser till att varje hörn är skinande rent.

Pianoflytt

Flyttning av tunga och ömtåliga föremål som ett piano kräver särskild omsorg och erfarenhet. Vårt specialiserade team har expertisen att hantera pianoflytt med finess. Vi använder avancerade lyftredskap, skyddsåtgärder och tekniker för att säkerställa att ditt piano transporteras säkert till din nya plats.

Hur fungerar RUT-avdraget?

Kortfattat innebär rutavdraget för dig som privatperson att du kan dra av halva arbetskostnaden. Det gäller tyvärr inte för företag.

I samband med att du anlitar oss så ser vi till att du kan använda rutavdraget till fullo, vi sköter om de dokument som krävs så du behöver inte fundera över det.

 

Vi är proffs på tunga lyft!

Har du ett särskilt föremål som är tungt? Som exempelvis ett piano. Vi löser hela transporten från att bära ner föremålet nedför trappor, transportera det på ett säkert sätt och se till att det hamnar på sin nya plats.

 

Vi är flexibla

inget uppdrag är för litet eller för stort

Vi kan åta oss att även att flytta mindre saker som du själv inte har möjlighet att flytta på. Ta kontakt med oss så kommer vi överens om hur det ska gå till.

v

Kontakta oss för en offert

Du kan ringa oss på 070-340 08 80 eller maila info@nordicflytt-stad.se

Hur mycket kostar det att anlita en flyttfirma?

Priserna varierar beroende på faktorer som mängd av ägodelar och avstånd. Kontakta oss för en skräddarsydd offert.

Vad gör jag om något går sönder under flytten?

För din trygghet har vi försäkringar som täcker eventuella skador som kan uppstå under flytten.

Behöver jag packa själv?

Nej, vi erbjuder även professionell packhjälp för att säkerställa att dina ägodelar transporteras säkert.

Hur långt i förväg bör jag boka?

Det är bäst att kontakta oss så snart du vet ditt flyttdatum för att säkerställa tillgänglighet och en smidig planering.