Professionell Flyttfirma i Jönköping

Att genomföra en flytt kan vara en utmanande uppgift, oavsett om det handlar om ett kontor, en lägenhet eller ett helt hus. Men du behöver inte kämpa själv. Med hjälp av vår professionella flyttfirma i Jönköping kan du göra hela processen smidigare och mindre stressig. Vi på Nordic Flytt & Städ i Jönköping är här för att underlätta för dig och ge dig den bästa möjliga flytthjälpen.

Med rutavdraget kan vi dessutom halvera arbetskostnaden. Självklart har vi trafiktillstånd och är försäkrade för din trygghet.

 

v

Kontakta oss för en offert

Du kan ringa oss på 070-340 08 80 eller maila info@nordicflytt-stad.se

Varför ska du välja oss?

 • Vi vet vad som krävs för att du ska bli nöjd
 • Alla våra medarbetare är utbildade inom flytt och städ
 • Vi har stor erfarenhet inom flyttning och städning
 • Våra förare har trafiktillstånd
 • Vi har ansvarsförsäkring hos Trygg-Hansa.
 • Vi hjälper dig oavsett om det är en mindre flytt eller ett helhetsuppdrag till annan ort
 • Vi har kollektiv avtal

Flyttfirma Jönköping Pris

Kostnaden för en flytt beror såklart på en mängd faktorer såsom resesträcka och storleken på bohaget som skall flyttas. Vi erbjuder både fasta priser samt löpande räkning. Våra timpriser ser du här nedan. För en gratis offert med fast pris kan du kontakta oss genom att lämna en förfrågan direkt på vår webbplats, ringa direkt till oss eller skicka ett e-postmeddelande.

1 man + lastbil

395 kr/tim

Efter RUT

 • Ansvarsförsäkring
 • Trafiktillstånd

 

2 man + lastbil

595 kr/tim

Efter RUT

 • Ansvarsförsäkring
 • Trafiktillstånd

 

3 man + 2 lastbilar

895 kr/tim

Efter RUT

 • Ansvarsförsäkring
 • Trafiktillstånd
 • Du kan välja fler personal och flera bilar

 

Tilläggstjänster

Flyttstädning

Utöver vår flytthjälp erbjuder vi också professionell flyttstädning i Jönköping. När du flyttar är det viktigt att lämna den gamla bostaden i perfekt skick för att säkerställa en smidig överlämning.

Bortforsling av Skräp och Tömning av Dödsbo

Våra tjänster inkluderar även bortforsling av skräp och tömning av dödsbo. När du behöver bli av med överblivet skräp eller behöver hjälp med att tömma ett dödsbo, kan du lita på oss. Vi tar hand om allt, från att sortera och transportera skräp till återvinning och återbruk.

Vi förstår att tömning av dödsbo kan vara en känslig process, och vi utför vårt arbete med respekt och empati. Vår personal är erfaren och effektiv, vilket gör att vi kan hantera tömningen på ett snabbt och professionellt sätt.

Prisvärd Pianoflytt i Jönköping

Under pianoflytten är det av yttersta vikt att implementera säkerhetsåtgärder för att skydda både ditt piano och de som flyttar det. Anlita oss som är proffs på att flytta tunga och sköra föremål. Genom att använda speciella lyftredskap, kuddar, filtar och annat skydd kan vi undvika skador under transporten. Vi hjälper dig att flytta ditt piano från en bostad till en annan eller inom samma bostad. Kontakta oss för en gratis offert.

Hur fungerar RUT-avdraget?

Vi är proffs på tunga lyft!

Har du ett särskilt föremål som är tungt? Som exempelvis ett piano. Vi löser hela transporten från att bära ner föremålet nedför trappor, transportera det på ett säkert sätt och se till att det hamnar på sin nya plats.

 

Vi är flexibla

inget uppdrag är för litet eller för stort

Vi kan åta oss att även att flytta mindre saker som du själv inte har möjlighet att flytta på. Ta kontakt med oss så kommer vi överens om hur det ska gå till.

v

Kontakta oss för en offert

Du kan ringa oss på 070-340 08 80 eller maila info@nordicflytt-stad.se