Flyttfirma Mjölby

Som en pålitlig flyttfirma i Mjölby är vi här för att hantera alla dina flyttbehov och säkerställa en smidig övergång till ditt nya hem.

Att genomföra en flytt är både spännande och krävande, vilket gör noggrann planering och förberedelse avgörande. För en problemfri flytt behövs rätt verktyg och resurser för att se till att allt går enligt plan. Det är där en erfaren flyttfirma kommer in i bilden. Gå i fotspåren av våra nöjda kunder och välj Nordic Flytt & Städ, din professionella flyttfirma i Mjölby som gör din flytt till ett överkomligt pris och utan oro.

Hör av dig till oss för att få ett fast och kostnadsfritt prisförslag – ditt första steg mot en smidig flytt!

 

v

Kontakta oss för en offert

Du kan ringa oss på 070-340 08 80 eller maila info@nordicflytt-stad.se

TRAFIKTILLSTÅND

ANSVARSFÖRSÄKRING

MÅNGA NÖJDA KUNDER

Varför ska du välja oss?

 • Vi vet vad som krävs för att du ska bli nöjd
 • Alla våra medarbetare är utbildade inom flytt och städ
 • Vi har stor erfarenhet inom flyttning och städning
 • Våra förare har trafiktillstånd
 • Vi har ansvarsförsäkring hos Trygg-Hansa.
 • Vi hjälper dig oavsett om det är en mindre flytt eller ett helhetsuppdrag till annan ort
 • Vi har kollektiv avtal

Flyttfirma Mjölby Pris

Vi erbjuder både timpris och fast pris. Här nedan ser du timpriser som kan passa bra för dig som bara behöver viss flytthjälp. Vill du hellre ha en fast prisbild så kan du kontakta oss för en kostnadsfri offert.

1 man + lastbil

395 kr/tim

Efter RUT

 • Ansvarsförsäkring
 • Trafiktillstånd

 

2 man + lastbil

595 kr/tim

Efter RUT

 • Ansvarsförsäkring
 • Trafiktillstånd

 

3 man + 2 lastbilar

895 kr/tim

Efter RUT

 • Ansvarsförsäkring
 • Trafiktillstånd
 • Du kan välja fler personal och flera bilar

 

Några tilläggstjänster

Smidig Flyttstädning med Nordic Flytt & Städ i Mjölby

Här hos oss kan du få mer än bara flytthjälp – vi erbjuder även professionell flyttstädning i Mjölby. Att överlåta flyttstädningen till våra experter sparar både tid och energi, det lämnar också ett skinande rent intryck efter dig. Om du bokar både flytthjälp och flyttstädning kan vi ge dig ett riktigt förmånligt prisförslag!

Miljövänlig Skräpbortforsling

Oavsett om det är gamla möbler, elektronik eller byggavfall, så tar vi hand om skräpet åt dig. Vår kunniga personal hanterar allt från sortering och transport till återvinning och återbruk. Vi strävar alltid efter att minimera miljöpåverkan och agerar med hållbarhet i fokus.

Pianoflytt med Finesse

Att flytta ett piano kräver precision och erfarenhet för att undvika skador och svårigheter. Vårt specialistteam är välutbildade inom pianoflytt och använder avancerade lyftredskap, kuddar, filtar och skyddsåtgärder för en smidig och trygg transport.

Med Nordic Flytt & Städ kan du känna dig trygg i att ditt piano behandlas säkert och proffsigt. Kontakta oss för en kostnadsfri offert och låt oss ta hand om din pianoflytt på bästa sätt. Vi står redo att hjälpa dig med din pianoflytt i Mjölby och omnejd.

Hur fungerar RUT-avdraget?

Kortfattat innebär rutavdraget för dig som privatperson att du kan dra av halva arbetskostnaden. Det gäller tyvärr inte för företag.

I samband med att du anlitar oss så ser vi till att du kan använda rutavdraget till fullo, vi sköter om de dokument som krävs så du behöver inte fundera över det.

 

Vi är proffs på tunga lyft!

Har du ett särskilt föremål som är tungt? Som exempelvis ett piano. Vi löser hela transporten från att bära ner föremålet nedför trappor, transportera det på ett säkert sätt och se till att det hamnar på sin nya plats.

 

Vi är flexibla

inget uppdrag är för litet eller för stort

Vi kan åta oss att även att flytta mindre saker som du själv inte har möjlighet att flytta på. Ta kontakt med oss så kommer vi överens om hur det ska gå till.

v

Kontakta oss för en offert

Du kan ringa oss på 070-340 08 80 eller maila info@nordicflytt-stad.se

Hur mycket kostar det att anlita en flyttfirma?

Priset anpassas efter olika faktorer såsom avstånd, mängden av dina ägodelar och eventuella extra tjänster du kan behöva. Vill du ha en klarare uppfattning om kostnaden? Då kan en gratis bedömning ge dig en bättre översikt.

Vad ska jag leta efter i en pålitlig flyttfirma?

Erfarenhet, goda recensioner, försäkringsskydd samt trafiktillstånd. En pålitlig firma kommer att erbjuda en skräddarsydd plan och hantera din flytt med noggrannhet. Vi är din pålitliga flyttfirma och kommer göra allt i vår makt för att få dig 100% nöjd – det är vår målsättning och något mindre än så nöjer vi oss inte med.

Behöver jag packa själv?

Om du inte vill packa själv så erbjuder vi även packhjälp så att du kan luta dig tillbaka och bara slappna av. Vi vill göra flyttupplevelsen behaglig så att du kan fokusera på något mer spännande – din nästa bostad.

Hur långt i förväg bör jag boka?

Det är inte bindande att begära en offert från oss så det kan vara bra att göra det i god tid innan flyttdagen. Det underlättar vår planering och gör så att vi kan få fram en optimal plan som ni känner er bekväm med.