Professionell Flyttfirma i Tranås

Få en enklare flytt med expertis från Nordic Flytt & Städ i Tranås

Att ta sig an en flytt är verkligen en utmaning, oavsett om det gäller ett kontor, en lägenhet eller ett helt hus. Men oroa dig inte, du behöver inte tackla detta ensam. Nordic Flytt & Städ i Tranås är här för att göra hela processen smidigare och mindre stressig. Vår professionella flyttfirma är redo att stå vid din sida och ge dig den bästa möjliga flytthjälpen.

Professionell flytthjälp för din bekvämlighet

Vi förstår vikten av att din flytt går smidigt och problemfritt. Med vår breda erfarenhet och kunniga personal tar vi hand om varje steg i processen. Från packning och lastning till transport och uppackning, vi har expertisen som krävs för att säkerställa att allt går enligt plan.

 

v

Kontakta oss för en offert

Du kan ringa oss på 070-340 08 80 eller maila info@nordicflytt-stad.se

Varför ska du välja oss?

 • Vi vet vad som krävs för att du ska bli nöjd
 • Alla våra medarbetare är utbildade inom flytt och städ
 • Vi har stor erfarenhet inom flyttning och städning
 • Våra förare har trafiktillstånd
 • Vi har ansvarsförsäkring hos Trygg-Hansa.
 • Vi hjälper dig oavsett om det är en mindre flytt eller ett helhetsuppdrag till annan ort
 • Vi har kollektiv avtal

Flyttfirma Tranås Pris

Att beräkna kostnaden för en flytt är en process som påverkas av flera faktorer, inklusive avståndet mellan platserna och omfattningen av ditt bohag. För att ge dig flexibilitet erbjuder vi både fasta priser och möjligheten till löpande fakturering. Våra timpriser är tydligt angivna nedan, så att du kan se alternativen som passar bäst för dig.

Få en gratis offert med fast pris

Vi förstår att du kanske föredrar att ha en exakt priskalkyl att förhålla dig till. Därför erbjuder vi dig möjligheten att begära en kostnadsfri offert med fast pris. Detta ger dig en klar uppfattning om vad flytten kommer att kosta, utan överraskningar längs vägen.

1 man + lastbil

395 kr/tim

Efter RUT

 • Ansvarsförsäkring
 • Trafiktillstånd

 

2 man + lastbil

595 kr/tim

Efter RUT

 • Ansvarsförsäkring
 • Trafiktillstånd

 

3 man + 2 lastbilar

895 kr/tim

Efter RUT

 • Ansvarsförsäkring
 • Trafiktillstånd
 • Du kan välja fler personal och flera bilar

 

Tilläggstjänster

Flyttstädning

Utöver vår expertis inom flytthjälp erbjuder vi även professionell flyttstädning i Tranås. När du står inför en flytt är det avgörande att lämna din gamla bostad i utmärkt skick för att säkerställa en smidig övergång till det nya.

Bortforsling av Skräp och Tömning av Dödsbo

Vårt tjänsteutbud inkluderar också hantering av skräp och omsorgsfull tömning av dödsbo. Behöver du bli av med oönskat skräp eller önskar stöd vid tömning av ett dödsbo, kan du tryggt vända dig till oss. Vi hanterar allt från sortering och transport till återvinning och återanvändning.

Vi förstår att tömning av ett dödsbo kan vara en känslosam process, och vi går alltid fram med respekt och medkänsla. Vår erfarna personal agerar snabbt och professionellt för att underlätta för dig.

Prisvärd Pianoflytt i Tranås

Under en pianoflytt är säkerheten av högsta prioritet för både ditt piano och de som utför flytten. Lita på vårt kunnande när det gäller att hantera tunga och ömtåliga objekt. Genom användning av specialverktyg, filtar, kuddar och andra skyddsmedel, undviker vi skador under transporten. Oavsett om det är en flytt mellan bostäder eller inom samma hem. Kontakta oss för att få en kostnadsfri offert.

Hur fungerar RUT-avdraget?

Vi är proffs på tunga lyft!

Har du ett särskilt föremål som är tungt? Som exempelvis ett piano. Vi löser hela transporten från att bära ner föremålet nedför trappor, transportera det på ett säkert sätt och se till att det hamnar på sin nya plats.

 

Vi är flexibla

inget uppdrag är för litet eller för stort

Vi kan åta oss att även att flytta mindre saker som du själv inte har möjlighet att flytta på. Ta kontakt med oss så kommer vi överens om hur det ska gå till.

v

Kontakta oss för en offert

Du kan ringa oss på 070-340 08 80 eller maila info@nordicflytt-stad.se